Nuttige en inspirerende links

 • website van Swami Jnaneshvara
  Swami Jnaneshvara is een van de huidige leraren van Yvonne. Deze website is een unieke en zeer uitgebreide databank gebaseerd op het complete werk van Swami Rama. Boordevol informatie, artikelen, verwijzingen, uitleg, video’s, animaties, literatuur en cursussen op het gebied van Yoga, Vedanta en Tantra.
 • www.tripurashakti.com
  Dit is de (ook Nederlandstalig selecteerbare) website van Swami Ma Tripura, ook een van de huidige leraren van Yvonne. Swami Ma Tripura heeft onder meer prachtige animaties gemaakt, die yoga op een heel eigentijdse manier inzichtelijk maken. Ook met handige overzichten en vertalingen van de Yoga Sutra’s van Patanjali en van de Bhagavad Gita.  
 • www.hyt-ttp.com
  Himalayan YogaMeditation Teacher Training Program (TTP), Rishikesh/India. Hier heeft Yvonne haar yoga opleiding gevolgd en het RYT 500hrs certificaat behaald.
 • www.himalaya-yoga.nl
  Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland. Dit is de Nederlandse yoga docenten opleiding.
 • www.orissazalleven.nl
  Website van de Nederlandse stichting Orizza Zal Leven. Deze stichting zet zich sinds 2010 in voor de bouw van een meisjesinternaat in Odisha, een van de armste streken in India. De handgemaakte Indiase geluksolifant is het symbool van de stichting. Iedereen die bij YogaWise les of coaching volgt krijgt zo’n olifant cadeau! We laten zo het geluk alle kanten op stromen. Yvonne is bestuurslid en een van de initiatiefnemers van de stichting.
 • www.dewarebron.nl
  Website van Nanneke de Vos. Haar grootste passie is en blijft om haar kennis over voeding en voedingsprogramma’s te delen, zodat de mensen om haar heen en haar cliënten kunnen opbloeien tot de personen die zij werkelijk zijn.