Nuttige en inspirerende links

 • www.SwamiJ.com
  Swami Jnaneshvara is een van mijn huidige leraren. Deze website is een unieke en zeer uitgebreide databank gebaseerd op het complete werk van Swami Rama. Boordevol informatie, artikelen, verwijzingen, uitleg, video’s, animaties, literatuur en cursussen op het gebied van Yoga, Vedanta en Tantra.
 • http://nl.tripurashakti.com
  Dit is de Nederlandstalige website van Swami Ma Tripurashakti, een van mijn huidige leraren. Swami Ma Tri heeft onder meer prachtige animaties gemaakt, die yoga op een heel eigentijdse manier inzichtelijk maken. Ook met handige overzichten en vertalingen van de Yoga Sutra’s van Patanjali en van de Bhagavad Gita. Tevens informatie over cursussen, satsangs, retraites en een facebook groep. 
 • http://www.hyt-ttp.com
  Himalayan YogaMeditation Teacher Training Program (TTP), Rishikesh/India Hier heb ik mijn yoga opleiding gevolgd en het RYT 500hrs certificaat behaald.
 • www.himalaya-yoga.nl
  Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland. Dit is de Nederlandse yoga docenten opleiding.
 • www.orissazalleven.nl
  Website van de Nederlandse stichting Orizza Zal Leven. Deze stichting zet zich sinds 2001 in voor de bouw van een meisjesinternaat in Odisha, een van de armste streken in India. De handgemaakte Indiase geluksolifant is het symbool van de stichting. Eenieder die bij YogaWise les of coaching volgt krijgt zo’n olifant cadeau! We laten zo het geluk alle kanten op stromen. Yvonne is bestuurslid en een van de initiatiefnemers van de stichting.