Ja, ik neem contact op!

Over Yvonne Dekker

Passie

Sinds 2005 begeleid ik mensen in hun proces naar een gezonder en harmonieus leven. Ik ontvang in mijn praktijk mensen met bijvoorbeeld een verstoorde ademhaling, fysieke klachten, een overbezette mind of een geblokkeerde hartverbinding.

Het is mijn passie om yoga adem coaching ook voor jou te laten werken! Samen zorgen we ervoor dat je rustiger en vrijer in het leven komt te staan.

Manier van coachen

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door een zorgvuldige en praktische benadering. Ik leg alles duidelijk uit en bied je concrete middelen om mee aan het werk te gaan. Ook houd ik van openheid en humor. De diversiteit en eigenheid van mensen vind ik heerlijk! Daarom lever ik graag maatwerk, precies afgestemd op wat goed bij jou aansluit.

Achtergrond

Van 2008-2015 volgde ik de intensieve ‘International Himalayan YogaMeditation Teachers Training’ vanuit Rishiskeh, India. Een opleiding in de Klassieke/Raja Yoga. Het waren jaren van intensieve training en ontwikkeling, jaren van zelfobservatie en innerlijke dialoog ten aanzien van lichaam, adem, mind en ziel.

Ik specialiseerde me in alle facetten van een gezonde ademhaling, yoga psychologie en filosofie. Mijn leraren zijn tot op de dag van vandaag ervaren yogi’s uit een duizenden jaren oude traditie van kennisoverdracht uit de Himalaya’s. Alle variaties en stijlen van yoga, mindfulness en meditatie die er vandaag de dag zijn, vinden hierin hun oorsprong.

Eerder werkte ik zes jaar als HBO verpleegkundige in de gezondheidszorg. Tevens studeerde ik Vergelijkende Literatuurwetenschap en werkte in communicatie functies voor non-profit organisaties.

Yoga adem coaching nodigt je uit en moedigt je aan om je blik naar binnen te richten, open en alert te zijn. Je gaat leren dat antwoorden op persoonlijke vragen niet buiten, maar binnen in jou te vinden zijn. Graag help ik je te luisteren en te vertrouwen op jouw eigen innerlijke wijsheid.