YogaWise voor leren mediteren, spiritualiteit, mindfullness

Soul

JA, IK NEEM CONTACT OP!

Leven vanuit je essentie

Weet je waarom je  hier op aarde bent en wat je het liefst wilt bereiken in je leven? In elke levensfase leidt het stellen van deze vragen tot meer betekenis en vervulling. Aandacht hebben voor je diepste Kern is wellicht het grootste kado aan jezelf!

De meeste mensen leren van jongs af aan om de aandacht naar buiten te keren. De prestatiedruk is groot en we moeten van alles. We willen een goede baan, een partner, gezin, kinderen, geld, hobby’s, op vakantie en reizen maken. We zoeken het geluk buiten onszelf en zodra we iets hebben bereikt willen we door naar het volgende. Herkenbaar? 

Als je een gebrek aan vervulling ervaart in je leven, dan is er geen helderheid over waar je diep van binnenuit werkelijk naar verlangt en wat je echt nodig hebt. We hebben niet geleerd om de aandacht naar binnen te keren en onszelf de juiste vragen te stellen. YogaMeditatie kan dan enorm helpen om overzicht te krijgen en reikt je praktische middelen aan om een nieuwe weg in te slaan.

De hier gebruikte methodes en oefeningen komen uit de yoga psychologie en filosofie. Je kunt leren de verschillende lagen van je bewustzijn te ont-dekken en in verbinding te komen met een veel ruimer zuiver bewustzijn, je universele Zelf, je diepste Kern of hoe je het ook wilt noemen.

Dit zuivere bewustzijn is in ieder van ons aanwezig. Door oefenen en observeren kun je er steeds makkelijker contact mee maken en ervaren dat het er altijd is. Dat geeft harmonie, vervulling en verwondering. 

Voor wie
 • sta je op een kruispunt in je leven en verlang je naar helderheid om de juiste keuzes te maken?
 • wil je niet langer keuzes maken vanuit je hoofd maar vooral ook met je hart?
 • weet je niet goed welke richting je uit wilt in je leven en wat voor jou werkelijk van belang is?
 • heb je wel eens iets aan yoga of meditatie gedaan maar wil je nu écht een stap maken om je leven te leiden vanuit aandacht en bewustzijn?
 • heb je eerder een cursus mindfulness gevolgd of ben je bezig met zoveel mogelijk ‘in het moment’ te leven en zoek je hierop een vervolg? 
 • zoek je naar een authentieke, complete weg van duizenden jaren oude YogaMeditatie die jou kan leren om het beste uit jezelf te halen en je volledige potentie te leven?
Wat je krijgt/gaat leren
 • je gaat merken dat alle antwoorden op je vragen binnen in jou liggen
 • je gaat leven vanuit je essentie en je eigen innerlijke wijsheid wordt je gids 
 • je creëert nieuwe voorwaarden voor meer welzijn op alle niveaus van je bestaan: lichaam, adem, mind, ziel
 • je weet waarvoor je hier bent en je kent jouw motivatie om je missie te leven
 • je ontwikkelt een gevoel van gelijkmoedigheid en innerlijke rust
 • je leeft je leven bewuster en diepgaander met een helder doel voor ogen
 • je leert oude gewoontepatronen te doorbreken en te vervangen door nieuwe manieren van denken, spreken en handelen
 • je leert te mediteren, je open te stellen voor je onbewuste mind en contact te maken met je innerlijke stilte 
Mogelijkheden en aanpak

Yvonne Dekker biedt een complete aanpak: body - breath - mind - soul. Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden. Jij bepaalt wat je nodig hebt en waar je wilt insteken, of het nou je lichaam, adem, geest of ziel is. Je krijgt advies en in alle gevallen zorgvuldige ondersteuning en begeleiding.

Eén ding is zeker: Yvonne staat voor een persoonlijke aanpak en maatwerk.

Referenties

“Ik stond op een kruispunt in mijn leven. Mijn werkende bestaan was voorbij; daarnaast had ik last van mijn knie en mijn heup. Milde oefeningen en focus op het steeds weer gezond blijven doorademen hebben mij enorm geholpen. Ik beweeg makkelijker, laat de hond weer uit en heb veel meer zelfvertrouwen. Ook hebben de gesprekken met jou mij helderheid gegeven over wat ik in mijn leven nog echt wil doen en waar mijn leven in de kern om draait. Ik heb een oude fase afgesloten en weet nu weer waar ik sta. Dank voor je geduld en inventiviteit Yvonne”. Barend, 65 jaar

"Ik heb bij Yvonne coaching gevolgd. Ik wilde graag steun en advies om voorafgaand aan mijn dagelijkse zitmeditatie een aantal yoga-oefeningen te doen, afgestemd op mijn fysieke capaciteiten. Dat leek mij een goed idee, omdat ik een man van 73 jaar ben en merk dat ik met de jaren er niet leniger op ben geworden.
De coaching bij Yvonne heb ik als heel bijzonder en leerzaam ervaren. Yvonne heeft mij op gang geholpen met een mooie yoga ochtendroutine. Ik mediteer al vele jaren en de middenrifademhaling die ik van Yvonne heb geleerd heeft een grote invloed op de kwaliteit en diepte van mijn meditaties. Coaching bij Yvonne gaat niet alleen over yoga, maar over alles wat kan bijdragen aan je gevoel van welzijn."
Look, 73 jaar